fredag 6. februar 2009

Getmail har stengt for epost fra Telenor

All epost jeg har sendt fra min epost til venner som har epostadresse xx(a)getmail.no, har siden søndag blitt avvist fra getmail.no. Etter lang tids streving fikk jeg i dag vite av Telenor at dette ikke er et problem som bare gjelder meg, det gjelder absolutt alle Telenor-kunder. Telenor sentralt arbeider nå overfor Get for å få dem til igjen å akseptere epost fra Telenors kunder.
Dette er jo ganske oppsiktsvekkende, synes jeg, at Get stenger en så betydelig kundemasse ute så lenge.
Dette synes jeg strengt tatt ikke er en sak for en politisk blogg. Men det er dessverre ikke praktisk mulig å tipse verken Aftenposten eller NRK om en opplysning som denne som gjelder så mange, merkelig nok. Derfor har jeg omtalt den her.

2 kommentarer:

  1. Min samboer har getmail.Han har ikke motatt en eneste mail siden i oktober/november.Alle mailer som blir sendt til han blir avist og kommer ikke frem .Get klarer tydeligvis ikke fixe saken.

    SvarSlett
  2. jeg sliter med det samme fra lyse sitt nett

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.