mandag 12. januar 2009

Sterkt - beundringsverdig

Jeg har nettopp sett hele pressekonferansen med Mads Gilbert og Erik Fosse i dag. Det er lett å føle takknemlighet og beundring for det de har gjort og gjør, og samtidig føler jeg meg både nyttesløs, hjelpesløs og at mye av det som jeg er ellers er interessert i, er ganske meningsløst. Som Fosse sa, Israels angrep er et voldsoverfall på sakesløse personer, noe som har gjort dem begge rasende og lei seg. Samtidig gjorde de et så godt inntrykk for de er politisk skolerte. Gilbert sa at motstanden i det norske folket mot Israels overgrep er et stort løft, og et resultat av 30-35 års langt og seigt arbeid. (Arbeidet begynte vel allerede i 1967?) Det norske folkets nåværende holdning er et steg i positiv retning, og et arbeid som jeg har ønsket å ville gi min lille skjerv til.
 
Det er ikke noe annet enn å si takk! til Gilbert og Fosse som representanter for de mange som arbeider for fred og rettferdighet for palestinerne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.