lørdag 10. januar 2009

Blitz & co: Israels støttespillere

Det er nok mange som vil hevde det samme, men likevel: Blitz og de andre demonstrantene fungerer med sin voldsbruk bare som Israels støttespillere. Det er fint at de som andre er opprørt over Israels framferd i det siste ukene. Men krigen foregår i Palestina, ikke i Parkveien i Oslo. Hvilken militær betydning vil det ha om de skulle nå sitt mål om å rasere Israels ambassade (noe de åpenbart ikke vil kunne klare)? Enn politisk, da? Ingen, overhodet ingen! Jeg beklager å måtte si det, men Blitz & co er bare ute etter personlig individuell tilfredsstillelse, fullstendig fjernt fra alle politiske mål nasjonalt som internasjonalt. 
Det er selvfølgelig utafor enhver sannsynlighet å tro at det skal være mulig med fornuftig kommunikasjon med dere, verken fra meg eller andre: Men: Den militære kampen foregår ikke i Oslo. Her dreier kampen seg om politisk mobilisering. Den gjør dere alt for å hindre oppslutning om. Hvem andre enn Israel tjener på deres innsats?
Jeg støtter fullt opp om det Petter Eide i Norsk Folkehjelp er sitert på i dag. Jeg har i mange år stussa på hvorfor Blitz får være med som medarrangør på politisk fornuftige demonstrasjoner. Blitz er en politisk individuell bevegelse som ikke har noe motiv ut over sjøldigging. Det beste en kan si om dem er det som Lenin sa om folk som dem: «Terrorisme er noe utålmodige intellektuelle driver med».  AKP (m-l) har fått lite ros for sin politiske kamp mot norsk terrorisme, og sin aktive innsats for å hindre slike grupper å ødelegge for politisk massemobilisering for gode formål. 
Jeg håper at det nå er slutt med at Blitz får være med som medarrangører av demonstrasjoner lenger. Og at det blir sørga for at de blir luka ut blant demonstrantene av et fysisk sterkt vaktkorps. Hvis ikke, hvor mange demonstranter tror Rødt, SV, Palestinakomiteen m.fl. det kommer i helt nødvendige massemønstringer?
Blitz-ere og andre: Hvis dere mener at politisk kamp i Norge ikke nytter: Reis til Israel og ta opp den militære kampen mot Israels soldater! Dere som i praksis fungerer som Fremskrittspartiets ungdomsorganisasjon, har vel sikkert nok av penger som dere har fått fra dem og den israelske ambassaden? 

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  2. test2_kommentar fra Bjørn

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.