lørdag 11. april 2009

Dagsrevyen tok påskefjellet fra Røde Kors!Tro det eller ei, men påskeaften skjedde det en pressehistorisk begivenhet i Norge. Etter at Dagsrevyen fra Røde Kors Hjelpekorps sitt pressesenter på Golsfjellet langfredag dramatisk kunne melde om hele 107 småskader i påskefjellet, kom Dagsrevyen påskeaften med en fantastisk fjellreportasje — helt fri for Røde Kors Hjelpekorps og deres snøskutere.

Dagsrevyen fulgte nemlig en fellestur fra Den Norske Turistforening på Hardangervidda. En fellestur i glede og trygghet, i sol som i meldt uvær. Og uten at Røde Kors Hjelpekorps og deres snøskutere ble vist eller nevnt! En helt riktig faktisk fjellbeskrivelse. I fjellet kan vandrerne bare stole på sitt eget fjellvett; noe annet realistisk hjelpeapparat finnes ikke hvis alle fritt skal kunne bevege seg i fjellheimen uten tillatelse.

Dagsrevyen og Den Norske Turistforening gratuleres med innslaget.  Kanskje er Dagsrevyen med dette Røde Kors-frie påskeinnslaget fra fjellet kandidat til SKUP-prisen for 2009? Eller kommer det allerede i dag en ny reportasje der det nok en gang slås fast at påske, det er fjell og Røde Kors Hjelpekorps?

Glade og trygge påsketurister i fjellet 2005 på veg til Olavsbu med Kyrkja i bakgrunnen. Foto: OBB.

1 kommentar:

  1. hvor er det?
    svar!!!! jeg må vite det til leksa mi!!!!!!    plissssss da

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.