lørdag 21. august 2010

Dr Ulf Erik Knudsen


Som tidligere innlegg på bloggen viser, har jeg engasjert meg mot Drammen kommunes bruk av organisasjonskonsulenter generelt, og særlig de dyre av dem. I den forbindelse viste jeg i det ene innlegget til vanskene for å komme i inngrep med kommunens tekniske etat, og gjorde et nummer av at den aktive misfornøyde skribent, bystyrerepresentant og stortingsrepresentant Ulf Erik Knudsen prioriterer dyre konsulenter framfor sykehjemsplasser.

Det førte til at Knudsen svarte på min påpeking med en artikkel med overskriften «Bergs manglende asfalt», viste til at jeg var bl. a. aktivist og tidl. RV-politiker, og led av et «oppmagasinert sinne.» Etter litt tenkepause, og særlig da jeg fikk høre påstått at Knudsens innlegg var «drepende» (underforstått: godt), måtte jeg svare med dette innlegget som stod i Drammens Tidende i går:

Bystyrerepresentant og stortingsrepresentant Ulf Erik Knudsen svarer på mine to innlegg med kritikk av Drammen kommunes kostbare bruk av innleide konsulenter, og av hans støtte til dette, med å påstå å vite noe om mine motiver og at jeg har et «oppmagasinert sinne».

Jeg har liten sans for politikere som stiller medisinske diagnoser på motstandere. Knudsens har åpenbart ikke forutsetninger for å stille diagnoser på meg, og jeg undres på hvorfor han ser seg tjent med å prøve seg på det. Jeg merker meg også hans behov for å sverte meg med et selektivt utvalg av mine tidligere gjøremål. I tilfelle noen skulle synes at mine argumenter er fornuftige?

Men Knudsen forsvarer også bruken av innleide dyre konsulenter, trass i at Frp og Høyre har styrt kommunen i 7 år. En litt utilsiktet selvkritikk, kanskje? Jeg for min del ser i grunnen få forskjeller mellom Frp, Høyre og Ap, de velger alle den dårligste og dyreste løsninga.

Når det gjelder Ulf Erik Knudsen, nå også som en slags privatpraktiserende lege, må jeg innrømme at jeg falt for fristelsen til å konfrontere hans omfattende kritikk- og klagevirksomhet med hans egen praksisutøvelse. Og da viser det seg altså at for han er dyre konsulenter viktig, mens hele landet er opptatt av manglende sykehjemsplasser i Drammen. Fristelser er ofte behagelige å la seg overvinne av…

2 kommentarer:

  1. Spot on! Hvis man mangler argumenter trenger man ikke påpeke at meningsmotstander lider av hjernesvinn (selv om det er sant). Argumentene taler sin egen sak.

    SvarSlett
  2. Yepp. Håper jeg nå har tvingi han til å holde seg til politikken. Det var vel det han ville unngå…

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.